ADR veiligheidsadviseur

Overeenkomst ADR veiligheidsadviseur

Ons aanbod omvat:

  1. 1) Er wordt een ‘stand van zaken’ voor elk voertuig opgemaakt (bij voorkeur in aanwezigheid van de chauffeur), met behulp van een controleformulier dat de FOD Mobiliteit en Vervoer gebruikt.
  2. 2) Een vragenlijst wordt aan iedere chauffeur gegeven om hem bewust te maken van het belang van zijn taken en verantwoordelijkheden. De chauffeur moet deze vragenlijst direct invullen (tijdens de check-up van zijn voertuig) of zo snel mogelijk.
  3. 3) Wij komen regelmatig op uw bedrijf om na te gaan of de ADR-reglementering gerespecteerd wordt en of de voertuigen aan het ADR voldoen.
  4. 4) Wij zijn altijd beschikbaar als u problemen met het ADR ondervindt (alle chauffeurs hebben onze gegevens, ook een gsm nummer)
  5. 5) Wij komen bij u langs als het nodig is of bij controle van de FOD Mobiliteit en Vervoer.

OPMERKING: Ieder bedrijf dat gevaarlijke stoffen laadt, lost of vervoert is wettelijk verplicht een interne of externe ADR veiligheidsadviseur aan te stellen!

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het kantoor per telefoon op 04/345 00 45 of per e-mail op y.senden@consultrans-solutions.be

Menu