Hervatting van de opleiding op 07/12/2020

Over ons:

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector heeft Yves Senden in 2004 Consultrans Solutions opgericht. Het bedrijf is hoofdzakelijk gericht naar de transport en logistieke sector.

Dankzij de rijke en afwisselende professionele ervaring, de vele gevolgde opleidingen en de verworven kennis is ons bedrijf in staat om een uitgebreid gamma van diensten in verband met de transport en logistieke sector voor te stellen.

Wij bieden bedrijven praktische en organisatorische oplossingen aan in verband met transport. Vervoerders kunnen een beroep doen op onze diensten om hun medewerkers efficiënter te maken door middel van de aangeboden opleidingen. Wij bieden een volledig gamma aan om de Verplichte Nascholing Vakbekwaamheid (code 95) te volgen. Daarnaast geven we ook ADR opleidingen, opleidingen voor verantwoordelijken en helpen we bedrijven om het transport beter te regelen.

In 2014 is het bedrijf verhuisd naar het industriepark van Alleur (Luik) om meer ruimte te krijgen en om over een extra leslokaal te beschikken.

Data opleidingen vakbekwaamheid

Februari 2024

Klik hier

Data opleidingen vakbekwaamheid

Maart 2024

Klik hier

    Planning ontvangen

    Menu